آی کی دو آی کی کای کاشان
فرهنگی - ورزشی -اجتماعی- علمی آموزشی
در بدن انسان میلیاردها پایانه عصبی وجود دارد که تحریک آنها روی وضعیت جسمی، تأثیر مثبتی می گذارد. اینکار را می توان با ماساژ دادن یا فشار وارد آوردن روی پایانه عصبی، انجام داد.
تحریک نقاط حساس روی کف پا، تأثیر مثبتی روی گردش خون، فشارخون و میزان هورمون می گذارد که برای کاهش میزان استرس و رهایی از بیخوابی مفید است و در رفع دردهای بدن، دفع سنگ کلیه، درمان دیابت و رفع التهاب استخوان و مفصل موثر است. اما ۶ نقطه حساس عبارتند از: * شست پا: آیا دوست دارید لاغر باشید؟ کافی است هر بار که هوس خوردن ماده غذایی چاق کننده می کنید، شست پای خود را ماساژ دهید. * بندهای انگشت شست پا: با ماساژ دادن انتهایی ترین قسمت شست پا «نزدیک به کف پا» می توان فشار و استرس وارد شده به بدن را کاهش داد. این کار همچنین باعث سلامت غده تیروئید نیز می شود. اگر فرد بصورت مداوم در معرض استرس قرار گیرد، عملکرد غده تیروئید نیز دچار مشکل می شود. * قسمت وسط کف پا: در این قسمت پایانه عصبی متعددی وجود دارد؛ با ماساژ دادن این قسمت می توان استرس را از بین برد و به بهتر شدن تنفس کمک کرد. ماساژ دادن این قسمت، تأثیر مثبتی روی دیافراگم می گذارد. دیافراگم نوعی عضله گنبدی شکل است که هنگام نفس کشیدن به ریه کمک می کند تا روند پر و خالی شدن آن بهتر انجام شود. * قسمت مرکزی شست پا: ماساژ دادن این قسمت از پا، تأثیر مثبتی روی غده هیپوفیز می گذارد. این ساختار در مغز، عملکرد غدد دیگر بدن را کنترل می کند. راه ساده برای تنظیم میزان هورمون در بدن، فشار دادن یا ماساژ دادن قسمت وسط شست است. * قسمت کنار پاشنه پا: متخصصان می گویند ماساژ دادن این قسمت از پا، در دفع سمومی که در بدن تراکم پیدا کرده، موثر است. با ماساژ دادن این قسمت، سیستم دفع بدن فعال تر می شود. این حرکت را به طور منظم انجام دهید، میوه و سبزی فراوان نیز مصرف کنید تا از بدن سم زدایی شود. * لبه داخلی کف پا: آیا همیشه احساس خستگی و بی حالی می کنید؟ شاید لازم است که غدد آدرنال را تحریک کنید. برای این که بدن انرژی بگیرد، قسمت لبه های داخلی کف پا را ماساژ دهید زیرا اعصاب موجود در این قسمت به غدد آدرنال ارتباط دارد.
پنج شنبه 24 شهريور 1394برچسب:, :: 14:2 :: نويسنده : تای شا تاندن به مرکز ثقل بدن اشاره میکند که در ناحیه تحتانی شکم (پایین ناف) قرار دارد. براساس باورهای قدیمی آسیایی، تاندن ناحیهای است که از آنجا بدن گونهای از انرژی را که در زبان ژاپنی کی نام دارد بازپخش(آزاد) میکند. همان انرژی که تمام اجسام در جهان را حرکت داده و تغییر میدهد. کی و تاندن عناصر اصلی تمامی اشکال طب سنتی آسیای شرقی هستند، از طب سوزنی و شیاتسو گرفته تا طب گیاهی. تان به ضرورت طب آسیایی اشاره دارد و دن به معنی شالیزار است. تاندن به تنهایی یک نقطه خاصی در بدن نیست، بلکه ناحیهای است که در قسمت تحتانی شکم گسترده شده است که همانند شالیزار برنج میتوان آن را به بخشهای مختلفی تفکیک کرد. مردم بطور فعال در حال تقویت کی در بدن خود هستند (تمرینات و نرمشهای تایچی)، در حالیکه پزشکان طب آسیایی و یا اساتید هنرهای رزمی اغلب به نواحی دیگری از تاندن اشاره دارند.
بطور مثال یک ضربه مستقیم دست مؤثر نخواهد بود اگر فقط بازوها و شانههایتان حرکت کند. زمانیکه شما تکنیک ضربه مستقیم دست (مخالف پای جلو) را اجرا میکنید وزن خود را به روی زانوی پای جلو منتقل و پای عقبتان را کاملاً کشیده نگه دارید تا بیشترین قدرت ایجاد شود. بعبارت دیگر باید مطمئن شوید تاندن با عوامل اجرای تکنیک؛ مشت، بازو و شانه هماهنگ و در حرکت میباشد. اگر چه شما در حالت سکون ضربه را اجرا میکنید ولی باید همزمان با اجرای تکنیک کفل خود را بچرخانید تا بدنتان به دور تاندن بچرخد، ضربه حاصل بمراتب نیرومندتر خواهد بود. همانند هر تکنیک دیگری در کاراته که قدرت فوقالعاده خود را (کی) از پایینترین منطقه شکم یعنی تاندن میگیرد.
سخن آخر اینکه، برای استفاده از تاندن نیازی نیست که به کی اعتقاد داشته باشید، در واقع وجود کی و تأثیرش در مبارزه موضوع بسیاری از مباحثهها در سلسله مقالات رزمی است. برخی به آن معتقدند و برخی دیگر نه. اما بسیاری از اساتید هنرهای رزمی صرف نظر از اعتقادشان نسب به کی، به مرکز ثقل در بدن اعتقاد داشته و وجود تاندن را برای اجرای درست یک تکنیک ضروری میدانند. چهار شنبه 12 شهريور 1394برچسب:, :: 12:2 :: نويسنده : تای شا کارشناسان غذایی میگویند 10 غذا با فواید معجزه آسا وجود دارد که توصیه میشود در وعده غذایی وجود داشته باشد چهار شنبه 12 شهريور 1394برچسب:, :: 11:56 :: نويسنده : تای شا
موضوعات آخرین مطالب آرشيو وبلاگ پيوندها نويسندگان |
||
![]() |